1Hoofdredactioneel | Marian Adriaansen

Het dossier van deze TvZ gaat over een leven lang leren, noodzakelijk omdat verpleegkundigen langer blijven werken, de zorg doorlopend aan verandering onderhevig is door technologische ontwikkelingen en de cliënt steeds mondiger wordt.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Een leven lang

Voor u ligt een geheel vernieuwde TvZ, door een samengaan van TvZ en het Nederlands Tijdschrift voor Evidence Based Practice (EBP). En dat vereist behalve een nieuwe vormgeving ook een bezinning op de inhoud. Een aantal rubrieken van beide tijdschriften blijft hetzelfde, omdat we van mening zijn dat deze een waardevolle bijdrage leveren aan de verdere professionalisering van het beroep.

Sommige rubrieken zijn in elkaar vervlochten (bijvoorbeeld de bespreking van proefschriften) en van andere rubrieken hebben we afscheid genomen. De ondertitel is veelzeggend: verpleegkunde in praktijk en wetenschap. We proberen in TvZ voortdurend om praktijk en wetenschap

0
0

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.