Leider | ‘Het daagt mij uit tot reflectie

In februari 2016 ging het programma Leiderschap mentoring in verpleegkundig onderzoek van start. In deze rubriek vertellen cursisten over hun ervaringen. Deze keer Nienke Bleijenberg: ‘Het programma helpt me mijn droom verder te realiseren’.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
https://static-content.springer.com/image/art%3A10.1007%2Fs41184-017-0084-0/MediaObjects/41184_2017_84_Fig1_HTML.jpg

Naam: Nienke Bleijenberg (32)Functie: lector proactieve ouderenzorg eerstelijn Hogeschool Utrecht, senior onderzoeker verplegingswetenschap UMC Utrecht en verpleegkundige ouderenzorg.Onderzoekslijn: preventie van functieverlies & behoud van zelfredzaamheid van thuiswonende ouderen.

‘Op de hbo-v vroeg ik me al af of de zorg niet anders en beter kon. Na de master verplegingswetenschap volgde ik meteen een promotietraject. Ik hou mij bezig met de vraag wat er nodig is om ouderen langer zelfstandig thuis te kunnen laten wonen. En welke rol de (wijk)verpleegkundige hierin kan hebben. In 2013 promoveerde ik op een ouderen- zorgprogramma uit te voeren door praktijkverpleegkundi- gen: Om u: vroege

0
1

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.