Met het NSM kun je alles onderbouwen

Ferdy Pluck is ooit begonnen als verzorgende en werkt nu als verpleegkundig specialist bij GGZ Centraal. Vorig jaar heeft hij de Neuman Systems Model Education Center Award gewonnen.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Binnenkort maakt hij de overstap naar de verslavingszorg, Hij is bezig met een promotie-onderzoek, gericht op het ontwikkelen van een geïntegreerd zorgtraject voor asiel-zoekers. Daarnaast is hij verbonden aan de SPV-opleiding van de Hogeschool Utrecht. Pluck heeft vorig jaar de Neuman Systems Model Education Center Award gewonnen.

Pluck kreeg deze award voor zijn passie voor verpleegkunde en zijn jarenlange inzet voor de zorg aan mensen met ernstige psychiatrische aandoeningen en het gebruik van het Neuman System Model (NSM) in zijn werk, onderwijsactiviteiten en onderzoek. Hoewel er in de opleidingen en beroepspraktijk nauwelijks meer aandacht wordt besteed aan verpleegkundige theorieën zoals

0
8

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.