Onderzoek | 1 redactioneel Anne Eskes en Catharina van Oostveen

Terugkijkend op mooie jaren als schrijver (en trouwe lezer) van artikelen in het Nederlands Tijdschrift voor Evidence Based Practice (NTvEBP) zijn we vereerd dat we op deze plaats het stokje mogen overnemen van prof. dr. Hester Vermeulen. En zoals dat gaat in de praktijk en de wetenschap is alles continu in ontwikkeling.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Terugkijkend op mooie jaren als schrijver (en trouwe lezer) van artikelen in het Nederlands Tijdschrift voor Evidence Based Practice (NTvEBP) zijn we vereerd dat we op deze plaats het stokje mogen overnemen van prof. dr. Hester Vermeulen. En zoals dat gaat in de praktijk en de wetenschap is alles continu in ontwikkeling. Zo ook het NTvEBP. TvZ en het NTvEBP gaan samen verder en hebben een vernieuwende en frisse look en content gekregen. NTvEBP komt terug als onderzoekskatern en bevat naast herkenbare ook nieuwe onderdelen. Wat zijn we trots op het eindresultaat! Dat niet alleen wij bezig zijn geweest met

0
1

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.